Колорито - Цветът на живота

Празник на цветовете на живота - това вино е истинска радост COLORITO е техника, чрез която художникът пренася на платното буквално това, което вижда.

Вината в тази серия са за тези, които се наслаждават на живота такъв, какъвто е. Те са пивки и перфектни за всекидневието, но и приятна изненада за приятелски срещи.

С Colorito може да направите първите си стъпки в света на виното и да се връщате винаги, когато искате нещо свежо, интересно и различно.

Совиньон блан

Бял бленд

Вионие, Марсан, Русан

Шардоне

Розе

Червен бленд

Пино Ноар

Сира

Мерло, Каберне Фран

Мерло, Каберне Фран

Широка Мелнишка Лоза, Пино Ноар

Широка Мелнишка Лоза, Пино Ноар

Ayano - The Art of Mother Nature

Истински израз на тероара - виното е детето на лозата и мястото AYANO означава “моят цвят" ,”моят дизайн” ( от японски) и произлиза от Айя, името на естейта ни - AYANO - виното на AYA Estate Vineyards

Вината в тази серия са от местни сортове - Широка Мелнишка лоза, Мелник 55, Рубин, Руен, Сандански мискет - от района на селата Хърсово и Виногради, Мелнишко.

Широка Мелнишка Лоза

Disegno - The Art of the Wine Maker

Елегантността на занаятчийското умение на земеделеца и винаря - виното е магия, мистика.

DISEGNO носи смисъла на представата за артиста като проводник на идеите на Бог на земята.

Disegno е за тези, които търсят вино с дълбоки пластове, което дава наслада на сетивата и на ума - отличен избор за особен празник, изискан подарък или просто вечер с приятели, които споделят любовта си към виното.

Каберне Фран

Пти Мансен