ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В АЙЯ ЕСТЕЙТ / 17-18.02.2024г. Научете повече

Aya Estate Vineyards е място на жива култура, на изкуство, на незабравими преживявания, свързани с гостоприемство от световна класа, предизвикващо вълнение.

Виното всъщност, както и гастрономията, е преди всичко израз на култура и на културен начин на живот, което е една от отличителните черти на съвременния човек, включващ всички сетива и гледни точки. То е един от най-благородните плодове на земята, синтезът на екипната работа между природата и човека, чиято цел винаги трябва да бъде хармонията. В Aya Estate Vineyards вярваме, че за постигането на тази хармония и баланс, както човек се грижи за тялото си, така трябва да се грижи и за духа си. И тук на помощ идва изкуството - във всички негови проявления.

При нас ще откриете уникални творби от български и чуждестранни автори, вдъхновили се от неповторимата природа и усещането за свобода и равновесие, към което всички в Aya Estate Vineyards се стремим.

Подкрепяме убеждението, че виното е вид изкуство и превръщаме винарната във впечатляваща арт-галерия - храм на изкуството, създадено от човека за човека.